En gulvafslibning forvandler dit trægulv

Vi indgår gerne en serviceaftale, hvor vi løbende efterser dine gulve med mulighed for en let afslibning og efterbehandling. Vi er punktlige, overholder alle vores aftaler samt udfører arbejdet til den aftalte pris. Det er altid den samme gulvmand i Herning der kommer og udføre gulvarbejdet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din næste gulvopgave

Hvad enten du har brug for vores ekspertise på alle gulvene i en større virksomhed eller blot har brug for en lakering af stuegulvet i hjemmet, så klarer vi opgaven. Er du interesseret i lakbehandling af dit gulv, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad der skal til i dit konkrete tilfælde.

Gulvafslibning fjer alle ridserne på dit trægulv

?Da selve gulvafhøvlingen tager meget af gulvets overflade, er det vigtigt, at gulvet kan tåle behandlingen. Gulvafslibning slider mindre på gulvet, og fjerner stadig mange ridser i gulvet.

Afslibning og efterbehandling

Man påfører enten overfladebehandlingen med pensel eller rulle. Vi giver dit gulv en flot overflade med et behageligt og skinnende udtryk. Igen følger man det samme princip som med det grove papir. Ønsker du vores ekspertise til at udføre ludbehandlingen af dit gulv, så servicerer vi i området omkring København og Valby.

  • Gulvbrædder
  • Parketstave
  • Lamelbrædder
  • Gulvplanker
Gulvrenovering og arbejde med gamle og slidte trægulve

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Ved renovering af et gammelt trægulv, kan det ikke anbefales at gøre det selv. For os er det vigtigt, at kvaliteten er den røde tråd i firmaet. Vi beskæftiger os med alle typer opgaver indenfor renovering af overflader på trægulve.

“Lad dit trægulv afslibe og se en stor forvandling”, citat Den Bette Gulvmand

Gulvmand der arbejder udelukkende i København og omegn

Man bevarer samt fremhæver trægulvets, naturlige farve. Som gulvmand favner vi bredt, og hos os er ingen opgaver for omfattende eller for simple. For os er vigtigheden, at du som kunde er tilfreds, med det færdige resultat for gulvafslibning København. Hos os udføre vi støvfri gulvafslibning når vi udføre gulvafslibning.

Gør brug af os – benyt din lokale gulvmand i København

En gulvmand i København der udføres store såvel som små opgaver. Hverken gulvets alder eller træsort har en betydning, når vi bliver sat på arbejde. Så høvler vi gulvet ned til en jævn overflade, så du får et pænt og sikkert resultat. Vi lægger stor vægt på personlighed,gulvafslibning pris og kvalitet.

Vi afsliber trægulve og overholder altid vore aftaler

Vi overholder altid vores aftaler, og vi lover kun det vi kan holde. Den rette behandling af trægulve er vigtig. Vi er særdeles skarpe på prisen, da vi mener, at alle har ret til et flot gulv, uden at det behøver at koste for meget. Lakbehandlede gulve kan både være med mat eller glansfuld overflade.

Få en slidstærk gulvbehandling med lak og lakering

Lakering af gulv er den mest slidstærke behandling. Vi udfører gulvlakering med vandbaseret lak. ?Ofte kan gulve, som udsættes for meget sollys, trænge til hyppigere efterbehandlinger, da solen er hård ved overfladen. Gulvafslibning af trægulv er en process, hvor vi med maskine afsliber den øverste behandling af gulvet.

Lad dit trægulv efterbehandle efter ønske

Samt at kommunikationen har været i top hele vejen. Dette afhænger selvfølgelig af, om du løbende husker at efterbehandle dit gulv. Forhindres træets naturlige mørkning, hvilket overflødiggøre en ludbehandling. Gulvet vil virke blødt og behageligt at gå på.

Afhøvling og afslibning af trægulve tilbydes af dygtig gulvmand og gulvsliber

Vi afhøvler ikke et gulv eller bordplade, hvis det ønskede resultat kan imødekommes med en mindre nedslibning eller polering. Hos Gulvsliberen får du en professionel gulvsliber, der har mange års erfaring med alle former for gulve. Vi udfører gulvafslibning og gulvafhøvling, så gulvet bliver som nyt.

Vi er gulvspecialister med stor erfaring i gulvafslibning

Gulvafslibning af trægulve kan være forskellig, da man nogle gange sliber på en lak. Vi er specialisterne, der kan hjælpe dig med en ludbehandling af dit gulv og efterfølgende behandling og pleje efter behov. Massive trægulve har en smuk overflade, hvor træets naturlige mønster er tydeligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *